Pear & Ginger Chutney - 65g
Pear & Ginger Chutney
Utilisation
From the word 'chatni' in Hindi comes the name of this condiment made of fruits, vegetables, spices, sugar and vinegar. Brought to Europe by the British in the 17th century, it is now part of their food tradition. To be enjoyed with cheese, meat, sandwiches, in marinades or added to a sauce.
Price:
4,80 €
Exclusive recipes
- Gigot d’agneau rôti au gingembre et romarin, chutney de m
- Salade de pâtes aux crevettes et vinaigrette au chutney de
- Brochettes de crevettes au romarin
- Langoustines royales Pondichéry
- Raie en sauce balsamique au gingembre frais
- Cuillères de foie gras de canard au pain d’épice et chut
- Noix de St Jacques au lait de coco et tartufata
- Soupe de légumes au curcuma
- Tartine de foie gras au chutney bio cerise balsamique et au
- Tartinades de poulet, ananas et chutney de mangue
- More Recipe
