Espelette pepper puree - 90g
Espelette pepper puree
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This puree can be used as a confit or a mustard, bringing a colourful touch to cheese platters, grilled meat and fish, appetizers and desserts. It brings an unusual flavour to vinaigrettes and chocolate or red berry coulis.
Price:
8,80 €
Exclusive recipes
- Gressins à l'huile d'olive au chèvre et jambon Serrano
- Pâtes bio au germe de blé aux poivrons et au basilic
- Poulet relevé aux légumes
- Soufflé au comté au piment d’Espelette
- Tomates farcies aux rillettes de St Jacques et fromage de ch
- Muffins aux aubergines et pâte d’olives
- Triangles feuilletés à la pistache
- Salade et vinaigrette à la purée de pistache
- Tarte provençale au confit d’oignons
- Rosbiff froid et sa vinaigrette à la moutarde au piment dâ€
- More Recipe
