Persian Blue salt - 95g
Persian Blue salt
Utilisation
The Persian blue salt is a rock salt - so it doesn’t contain iodine - from the mountains of Iran. Its amazing blue colour comes from its high content of sylvinite, potassium ore.Its flavour is also surprising: quite salty and finishing on a spicy note.
This salt is used as a finishing touch on meat, fish or vegetables.
Price:
6,90 €
Exclusive recipes
- Sandwich façon Pan Bagnat aux poivrons grillés et vinaigre
- Risotto curry aux poireaux et au parmesan
- Salade mélangée à la sauce champignons et truffes
- Poivrons marinés à l’huile d’olive aux câpres
- Flan aux miettes de crabes, ciboulette et paprika
- Méli-mélo de langoustines et artichauts
- Bavette à l’échalote et au vin rouge
- Purée de pommes de terre aux sardines
- Côte de boeuf grillée au sel au Merlot-Cabernet
- Magret de canard fumé roulé au chèvre, au poivre de Sichu
- More Recipe
