Espelette pepper puree - 90g
Espelette pepper puree
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This puree can be used as a confit or a mustard, bringing a colourful touch to cheese platters, grilled meat and fish, appetizers and desserts. It brings an unusual flavour to vinaigrettes and chocolate or red berry coulis.
Price:
8,80 €
Exclusive recipes
- Triangles feuilletés à la pistache
- Poulet rôti à la purée de citron confit
- Verrine de poivrons rouges à la crème de pistache
- Hachis Parmentier de thon à la sauce bio tomate et cèpes
- Saumon aux cèpes et parfum de citron
- Salade verte et poulet à l’huile de pépins de courge
- Crème de thon à la crème de topinambours aux agrumes
- Tajine d’agneau aux fruits
- Aubergines aux anchois et mozzarella de buffle
- Calamars à la plancha au piment d’Espelette
- More Recipe
