Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice).
Price:
7,40 €
Exclusive recipes
- Avocats et vinaigrette à la purée de piment d’Espelette
- Salade de poireaux et betteraves au vinaigre à la pulpe de
- Petit Salé aux lentilles
- Risotto à la truffe blanche
- Salade de pommes de terre au thon à l’huile et poivrons g
- Purée de pommes de terre à la truffe et parmesan
- Tagliatelles de courgettes, féta et vinaigre à la pulpe de
- Salade de bulots et crème aux anchois
- Velouté de potiron à l’huile de noisette
- Gâteau à la pistache
- More Recipe
