Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France -
Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana...). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots...), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice...).
ORGANIC
Produit Biologique
Price:
12,80 €
Exclusive recipes
- Salade d’endives aux noix au vinaigre à la pulpe de pomme
- Salade de carottes, pommes et raisins secs au parfum de cumi
- Vinaigrette à l’huile de cacahuète
- Salade de crevettes au vinaigre à la pulpe de mangue
- Purée de pommes de terre à la truffe et parmesan
- Noix de St-Jacques à la vinaigrette à la pulpe de frambois
- Soufflé de pois cassés
- Cake à la pâte d’olive-fenouil-aneth
- Pâtes au noir de seiche aux calamars et tomates
- Sauté de veau à la moutarde à la figue
- More Recipe