Espelette pepper powder - PDO - 40
Espelette pepper powder
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This powder is to be used as pepper, bringing a colourful note to salads, risottos, meat, starters, apetizers and even desserts. It gives a special flavour to sauces, soups and chocolate or berry coulis.
Price:
10,90 €
Exclusive recipes
- Thon grillé à la coriandre et au cumin
- Oeufs cocotte aux poivrons grillés et purée de piment d’
- Noix de St Jacques au lait de coco et tartufata
- Petites Brioches tressées à l’huile d’olive
- Oeufs à la coque aux épices en habit de fêtes
- Salade de tagliatelles aux artichauts grillés et vinaigrett
- Rillettes de maquereaux
- Soufflé au comté au piment d’Espelette
- Gaspacho au vinaigre balsamique figues
- Poitrine de porc à la cannelle
- More Recipe
