Organic Porcini risotto - 250g
Organic Cep risotto
Utilisations
Traditional preparation: brown the content of the packet in a tablespoonful of oil. Progressively add 650 ml to 750 ml of water while stirring. Bring to the boil and cook for about 15 to 17 min.Pressure cooking: pour the packet into half a liter of cold water. Bring up to high heat and cook for 8 min after the hissing noise starts.
Suggestions: for a classic preparation, add 1/3 of a cup of white wine before adding water. For a creamier risotto, melt in some butter or parmesan cheese before serving.
ORGANIC
Produit Biologique
Produit Biologique
Price:
5,90 €
Exclusive recipes
- Tarte au thon et à la pâte pour curry bio
- Salade de carottes et de concombres à la sauce irrésistibl
- Mousse de fèves au citron et crackers cumin des prés
- Magret de canard fumé roulé au chèvre, au poivre de Sichu
- Salade de haricots blancs à la sauce irrésistible bio Citr
- Verrine de figues caramélisées bio façon tiramisu
- Tapas de polenta aux cèpes et magret de canard fumé
- Tarte à la bolognaise et cèpes
- Salade mesclun aux figues caramélisées au chèvre, et sa s
- Pissaladière de ventrèche de thon aux olives noires de Kal
- More Recipe
