Truffle risotto - 250g
Truffle risotto
Utilisations
Traditional preparation: brown the content of the packet in a tablespoonful of oil. Progressively add 650 ml to 750 ml of water while stirring. Bring to the boil and cook for about 15 to 17 min.Pressure cooking: pour the packet into half a liter of cold water. Bring up to high heat and cook for 8 min after the hissing noise starts.
Suggestions: for a classic preparation, add 1/3 of a cup of white wine before adding water. For a creamier risotto, melt in some butter or parmesan cheese before serving.
Price:
15,90 €
Exclusive recipes
- Salade de crevettes au goût de truffes et de pignons de pin
- Purée de pommes de terre au beurre à la truffe et côtelet
- Rôti de boeuf et sauce à la moutarde à la truffe
- Noix de St Jacques minute à l’huile d’olive truffe noir
- Pâtes toutes simples au beurre à la truffe
- Crevettes sautées citronnelle-gingembre et risotto curry
- Mélange forestier au beurre de truffe
- Cavatelli et sa sauce crèmeuse aux champignons
- Risotto légumes aux champignons sauvages
- Salade de haricots verts à la truffe
- More Recipe
