Honey - 250g
Honey from the Mediterranean flora
Utilisations
This gentle and smooth multi-flower honey has been collected from an area covered by the Mediterranean flora: sage flowers, lavender, orange, rapeseed. The honey combs are uncapped manually with a knife and then cold-extracted at around 30°C by mechanical centrifugation. This honey should be stored at ambient temperature, preferably around 20°C.Sweet with a creamy texture, it can be used to caramelize duck, and slather fish or lamb. In dessert, it can be enjoyed with seasonal fruit salads, milkshakes, or yoghurt.
Price:
8,00 €
Exclusive recipes
- Salade mesclun aux figues caramélisées au chèvre, et sa s
- Magret au miel et vinaigre balsamique de Modène
- Salade de haricots frais aux harengs
- Carpaccio de fraises au vinaigre à la pulpe de mangue et au
- Chocolat chaud au piment d’Espelette et à la cannelle
- Côtelettes de porc et pommes de terre au paprika
- Légumes à la vinaigrette à la crème de tomates séchées
- Cake à la ventrèche de thon et aux pistaches, sauce irrés
- Salade frisée aux noix et roquefort à la moutarde à la mi
- Roulade de jambon de Parme au chèvre et gorgonzola, à la s
- More Recipe
