Pear & Ginger Chutney - 65g
Pear & Ginger Chutney
Utilisation
From the word 'chatni' in Hindi comes the name of this condiment made of fruits, vegetables, spices, sugar and vinegar. Brought to Europe by the British in the 17th century, it is now part of their food tradition. To be enjoyed with cheese, meat, sandwiches, in marinades or added to a sauce.
Price:
4,80 €
Exclusive recipes
- Raie en sauce balsamique au gingembre frais
- Soupe épicée à la pâte pour curry bio
- Cuillères de foie gras de canard au pain d’épice et chut
- Tartine de foie gras au chutney bio cerise balsamique et au
- Champignons à l’Orientale
- Magret de canard au chutney poires-gingembre
- Gambas grillés à la coriandre et au vinaigre balsamique
- Salade de fruits parfumée à la cardamome
- Blancs de poulet grillés et chutney poire-gingembre
- Brochettes de crevettes au romarin
- More Recipe