Glaze with Balsamic vinegar of Modena
Glaze with Balsamic vinegar of Modena
Utilisations
The Balsamic vinegar is made from wine vinegar and concentrated cooked grape must. It matures in wooden barrels of specially chosen varieties. This prepared glaze allows you to enhance your dishes' taste and decoration. Use to beautify and enhance raw vegetables, meat, aged Parmesan cheese, fish and fruit salads.
Price:
7,80 €
Exclusive recipes
- Crème de poivrons noisettes aux tomates séchées
- Verrine de poivrons rouges à la crème de pistache
- Salade de mozzarella et sa sauce au vinaigre à la pulpe de
- Oeufs brouillés aux truffes
- Bananes au vinaigre balsamique parfumé à l’orange
- Escalopes de poulet et sauce au bleu et aux pistaches
- Salade de foie gras aux pousses d’épinards
- Pâtes bio au germe de blé aux noix et à l’ail
- Salade de ventrèche de thon aux haricots blanc et vinaigre
- Crème de poivrons rouges au gingembre
- More Recipe
