Organic Porcini risotto - 250g
Organic Cep risotto
Utilisations
Traditional preparation: brown the content of the packet in a tablespoonful of oil. Progressively add 650 ml to 750 ml of water while stirring. Bring to the boil and cook for about 15 to 17 min.Pressure cooking: pour the packet into half a liter of cold water. Bring up to high heat and cook for 8 min after the hissing noise starts.
Suggestions: for a classic preparation, add 1/3 of a cup of white wine before adding water. For a creamier risotto, melt in some butter or parmesan cheese before serving.
ORGANIC
Produit Biologique
Produit Biologique
Price:
5,90 €
Exclusive recipes
- Salade de ventrèche de thon aux pois chiches et crackers au
- Salade de langoustines et haricots verts au vinaigre balsami
- Salade de champignons à l’huile d’olive-cèpes
- Escalopes de dinde à la moutarde et aux tomates séchées
- Hachis Parmentier de thon à la sauce bio tomate et cèpes
- Salade mesclun aux figues caramélisées au chèvre, et sa s
- Purée de pommes de terre à la pistache et côtelettes d’
- Saumon aux cèpes et parfum de citron
- Côtes de porc marinées à la sauce irrésistible bio Citro
- Aubergines aux amandes à la sauce tomate bio
- More Recipe
