Organic Porcini risotto - 250g
Organic Cep risotto
Utilisations
Traditional preparation: brown the content of the packet in a tablespoonful of oil. Progressively add 650 ml to 750 ml of water while stirring. Bring to the boil and cook for about 15 to 17 min.Pressure cooking: pour the packet into half a liter of cold water. Bring up to high heat and cook for 8 min after the hissing noise starts.
Suggestions: for a classic preparation, add 1/3 of a cup of white wine before adding water. For a creamier risotto, melt in some butter or parmesan cheese before serving.
ORGANIC
Produit Biologique
Produit Biologique
Price:
5,90 €
Exclusive recipes
- Pâtes aux œufs romarin au thon
- Fenouil au four aux 5 parfums
- Filet de poisson blanc à la crème de topinambours aux agru
- Oeufs cocotte aux champignons et truffes
- Papillotes de saumon et sa sauce irrésistible bio Citron Mi
- Tarte froide au saumon frais et aux 3 baies bio
- Tartine aux poulet, tomates séchées et pistou
- Salade de pâtes au thon et sa sauce irrésistible bio Douce
- Cappuccino de langoustines à la pâte pour curry bio
- Soupe épicée à la pâte pour curry bio
- More Recipe
