Organic Tomato & Basil risotto - 250g
Organic Tomato & Basil risotto
Utilisations
Traditional preparation: brown the content of the packet in a tablespoonful of oil. Progressively add 650 ml to 750 ml of water while stirring. Bring to the boil and cook for about 15 to 17 min.Pressure cooking: pour the packet into half a liter of cold water. Bring up to high heat and cook for 8 min after the hissing noise starts.
Suggestions: for a classic preparation, add 1/3 of a cup of white wine before adding water. For a creamier risotto, melt in some butter or parmesan cheese before serving.
Ingredients
Carnaroli rice*, tomato paste* 4.4% (tomato paste*, corn starch*), vegetable stock* [sea salt, yeast extract, rice flour* corn starch*, extra virgin olive oil*, onion*, carrot*, celery*, parsley*, marjoram*, miso* (soy*, rice*, water, salt, koji), turmeric*], onion*, basil* 0.4%.*From organic farming
ORGANIC
Produit Biologique
Produit Biologique
Price:
5,90 €
Exclusive recipes
- Gaspacho melon tomates au basilic
- Blé en salade au pistou
- Porc caramélisé à la moutarde pain d'épices
- Cappuccino de langoustines à la pâte pour curry bio
- Chiffonade de courgettes à la tomate et côtes de porcs gri
- Roulade de jambon de Parme au chèvre et gorgonzola, à la s
- Salade de concombre et féta, vinaigrette à la pulpe de tom
- Hachis Parmentier de thon à la sauce bio tomate et cèpes
- Verrine de mousse de concombre au noix et cumin
- Smoothie betterave, concombre et pomme, au vinaigre à la pu
- More Recipe
