Espelette pepper powder - PDO - 40
Espelette pepper powder
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This powder is to be used as pepper, bringing a colourful note to salads, risottos, meat, starters, apetizers and even desserts. It gives a special flavour to sauces, soups and chocolate or berry coulis.
Price:
10,90 €
Exclusive recipes
- Champignons à l’Orientale
- Pâtes bio au germe de blé aux poivrons et au basilic
- Tomates farcies aux rillettes de St Jacques et fromage de ch
- Rosbiff froid et sa vinaigrette à la moutarde au piment dâ€
- Carottes râpées au poivre de Sichuan
- Petites Brioches tressées à l’huile d’olive
- Poivrons farcis
- Truffes chocolat, marron et purée de pistache
- Chocolat chaud au piment d’Espelette et à la cannelle
- Verrines aux trois poivrons et fromage frais
- More Recipe
