Espelette pepper powder - PDO - 40
Espelette pepper powder
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This powder is to be used as pepper, bringing a colourful note to salads, risottos, meat, starters, apetizers and even desserts. It gives a special flavour to sauces, soups and chocolate or berry coulis.
Price:
10,90 €
Exclusive recipes
- Taglioni au romarin à la sauce tomate et au piment oiseau
- Calamars à la plancha au piment d’Espelette
- Noix de Saint-Jacques aux épices
- Crème d'avocat au saumon fumé et crackers aneth oignons
- Pain au boeuf et à la sauce Douce Cayenne
- Blancs de poulet grillés épicés à la crème
- Courgettes au chutney poires-gingembre
- Côtes d’agneau en croûte d’herbes
- Cocotte de moules à la purée de citron confit
- Macédoine de légumes au thon à la mayonnaise au parfum de
- More Recipe
