Glaze with Balsamic vinegar of Modena
Glaze with Balsamic vinegar of Modena
Utilisations
The Balsamic vinegar is made from wine vinegar and concentrated cooked grape must. It matures in wooden barrels of specially chosen varieties. This prepared glaze allows you to enhance your dishes' taste and decoration. Use to beautify and enhance raw vegetables, meat, aged Parmesan cheese, fish and fruit salads.
Price:
7,80 €
Exclusive recipes
- Salade de pois chiches à la vinaigrette à la pulpe de toma
- Rôti de porc sauce aux champignons et truffes blanches
- Langoustines royales Pondichéry
- Salade tiède de haricots verts au vinaigre balsamique à la
- Tagliatelles de courgettes, féta et vinaigre à la pulpe de
- Tarte froide au saumon frais et aux 3 baies bio
- Tarte au thon et à la pâte pour curry bio
- Verrines aux trois poivrons et fromage frais
- Filet de Grenadier « cuit et cru » et sucrines croquantes
- Salade de concombre aux rillettes de morue
- More Recipe
