Espelette pepper powder - PDO - 40
Espelette pepper powder
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This powder is to be used as pepper, bringing a colourful note to salads, risottos, meat, starters, apetizers and even desserts. It gives a special flavour to sauces, soups and chocolate or berry coulis.
Price:
10,90 €
Exclusive recipes
- Tarte au thon à l’huile et aux poivrons grillés
- Madeleines aux amandes
- Poivrons au basilic et à l'ail
- Carottes râpées au poivre de Sichuan
- Tartine de foie gras au chutney bio cerise balsamique et au
- Salade de bulots et crème aux anchois
- Rôti de porc à la pâte d’olives noires
- Canard grillé en salade à la purée de piment d’Espelett
- Poulet rôti à la moutarde mirabelle et pommes dauphine
- Salade de carottes, pommes et raisins secs au parfum de cumi
- More Recipe
