Espelette pepper powder - PDO - 40
Espelette pepper powder
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This powder is to be used as pepper, bringing a colourful note to salads, risottos, meat, starters, apetizers and even desserts. It gives a special flavour to sauces, soups and chocolate or berry coulis.
Price:
10,90 €
Exclusive recipes
- Sablés au parmesan et piment d’Espelette
- Rosbiff froid et sa vinaigrette à la moutarde au piment dâ€
- Poivrons au basilic et à l'ail
- Cuisse de dinde aux citrons confits en terrine
- Polenta au sarrazin aux légumes
- Tomates farcies aux rillettes de St Jacques et fromage de ch
- Salade de tagliatelles aux artichauts grillés et vinaigrett
- Thon grillé à la coriandre et au cumin
- Pâtes bio au germe de blé aux poivrons et au basilic
- Salade de pois chiches à la vinaigrette à la pulpe de toma
- More Recipe
