Pear & Ginger Chutney - 65g
Pear & Ginger Chutney
Utilisation
From the word 'chatni' in Hindi comes the name of this condiment made of fruits, vegetables, spices, sugar and vinegar. Brought to Europe by the British in the 17th century, it is now part of their food tradition. To be enjoyed with cheese, meat, sandwiches, in marinades or added to a sauce.
Price:
4,80 €
Exclusive recipes
- Rôti de porc au romarin et chutney à la figue
- Raie en sauce balsamique au gingembre frais
- Salade de pâtes aux crevettes et vinaigrette au chutney de
- Noix de Saint-Jacques aux épices
- Effiloché de morue à la purée de poivrons
- Gigot d’agneau rôti au gingembre et romarin, chutney de m
- Boeuf au poivre de Sichuan et au gingembre
- Tartine de foie gras au chutney bio cerise balsamique et au
- Verrine de foie gras au chutney poire-gingembre
- Crème de poivrons rouges au gingembre
- More Recipe