Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice).
Price:
7,40 €
Exclusive recipes
- Salade italienne et sa sauce vinaigrette aux figues caramél
- Salade de chou blanc à la gelée de cumin
- Croustillants de foie gras au miel caroube parfumé aux épi
- Blancs de poulet grillés et chutney poire-gingembre
- Haricots verts au gingembre
- Magret de canard fumé roulé au chèvre, au poivre de Sichu
- Purée de pommes de terre à la truffe et parmesan
- Risotto légumes aux champignons sauvages
- Canard grillé en salade à la purée de piment d’Espelett
- Salade de concombre et féta, vinaigrette à la pulpe de tom
- More Recipe
