Organic Porcini risotto - 250g
Organic Cep risotto
Utilisations
Traditional preparation: brown the content of the packet in a tablespoonful of oil. Progressively add 650 ml to 750 ml of water while stirring. Bring to the boil and cook for about 15 to 17 min.Pressure cooking: pour the packet into half a liter of cold water. Bring up to high heat and cook for 8 min after the hissing noise starts.
Suggestions: for a classic preparation, add 1/3 of a cup of white wine before adding water. For a creamier risotto, melt in some butter or parmesan cheese before serving.
ORGANIC
Produit Biologique
Price:
5,90 €
Exclusive recipes
- Cake de polenta au sarrazin aux patates douces
- Crevettes sautées citronnelle-gingembre et risotto curry
- Purée de pommes de terre à la pistache et côtelettes d’
- Pizza aux cèpes et pointes d’asperges
- Risotto tomate basilic et noix de St Jacques poêlées
- Escalopes de veau et sauce bio tomate et cèpes
- Pâtes aux cèpes
- Caviar d’aubergines à l’huile d’olive-cèpes
- Risotto légumes aux champignons sauvages
- Magret de canard fumé roulé au chèvre, au poivre de Sichu
- More Recipe