Balsamic vinegar flavoured with Raspberry - 250 ml
Balsamic vinegar flavoured with Raspberry
Utilisations
The grapes are harvested once they are dried, then put on screens to finish drying. The raisins are cooked and then put in oak barrels with mother of vinegar. The must is matured for 4 years, then the raspberry is added, enhancing its fruity flavour. To be enjoyed with roasted beef, ice cream, fruit salads and pastry.
Price:
12,00 €
Exclusive recipes
- Darnes de thon au Pistou et pignons de pin
- Noix de Saint-Jacques aux épices
- Salade tiède de haricots verts au vinaigre balsamique à la
- Magret de canard au confit de fraises et balsamique
- Tartare de fraises à l’avocat
- Salade verte à la vinaigrette à la réduction balsamique
- Boeuf mariné au porto et au confit de cerises au balsamique
- Salade composée au vinaigre de Xérès-orange
- Salade de roquette à la féta
- Smoothie betterave, concombre et pomme, au vinaigre à la pu
- More Recipe
