Espelette pepper powder - PDO - 40
Espelette pepper powder
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This powder is to be used as pepper, bringing a colourful note to salads, risottos, meat, starters, apetizers and even desserts. It gives a special flavour to sauces, soups and chocolate or berry coulis.
Price:
10,90 €
Exclusive recipes
- Avocats et vinaigrette à la purée de piment d’Espelette
- Calamars à la plancha au piment d’Espelette
- Champignons à l’Orientale
- Gressins à l'huile d'olive au chèvre et jambon Serrano
- Noix de St Jacques au lait de coco et tartufata
- Noix de Saint-Jacques aux épices
- Filet mignon de veau à la pâte d’olives vertes
- Crème anglaise à la purée de pistache
- Macédoine de légumes au thon à la mayonnaise au parfum de
- Gâteau aux épices et figues caramélisées à la cannelle
- More Recipe
