Pear & Ginger Chutney - 65g
Pear & Ginger Chutney
Utilisation
From the word 'chatni' in Hindi comes the name of this condiment made of fruits, vegetables, spices, sugar and vinegar. Brought to Europe by the British in the 17th century, it is now part of their food tradition. To be enjoyed with cheese, meat, sandwiches, in marinades or added to a sauce.
Price:
4,80 €
Exclusive recipes
- Gambas grillés à la coriandre et au vinaigre balsamique
- Poulet rôti et chutney de mangue
- Haricots verts au gingembre
- Soupe épicée à la pâte pour curry bio
- Poulet aux épices
- Salade de fruits parfumée à la cardamome
- Tartine de foie gras au chutney bio cerise balsamique et au
- Légumes verts sautés à la purée de piment d’Espelette
- Salade de pâtes aux crevettes et vinaigrette au chutney de
- Gigot d’agneau rôti au gingembre et romarin, chutney de m
- More Recipe