Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice).
Price:
7,40 €
Exclusive recipes
- Curry froid de crevettes
- Fricassé marin au parfum de passion
- Poulet rôti à la moutarde mirabelle et pommes dauphine
- Bouchées Sucrées Salées
- Brochettes de crevettes au romarin
- Saumon mi-cuit en croûte de pavot et salade verte à la mou
- Pâtes bio au germe de blé avec sa sauce au citron et saumo
- Lentilles en salade à la gelée de cumin
- Crème de poivrons rouges au gingembre
- Carottes à la cardamome et gingembre
- More Recipe
