Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice).
Price:
7,40 €
Exclusive recipes
- Mousse de fromage de chèvre aux sardines
- Tendrons de veau au jus d'agrumes et au poivre de Sichuan
- Magret au miel et vinaigre balsamique de Modène
- Salade d’oranges au parfum de romarin
- Filet de Grenadier « cuit et cru » et sucrines croquantes
- Risotto à la truffe blanche
- Spaghetti aux poireaux et aux crevettes
- Salade de légumes croquants à la moutarde Riesling
- Noix grillées au ras el hanout
- Tarte froide au saumon frais et aux 3 baies bio
- More Recipe
