Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice).
Price:
7,40 €
Exclusive recipes
- Canard confit aux truffes
- Rillettes de petits maquereaux fumés à l'huile d'olive
- Salade croquante au parmesan
- Spaghetti aux poireaux et aux crevettes
- Curry de saumon
- Blancs de poulet grillés épicés à la crème
- Brochettes de légumes à la Provençale, sauce sésame et s
- Gaspacho melon tomates au basilic
- Tapenade aux aubergines grillées et gressins à l'huile d'o
- Salade de roquette à la féta
- More Recipe