Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice).
Price:
7,40 €
Exclusive recipes
- Oeufs à la crème de tomates séchées et au fromage
- Salade chaude sucré-salé de haricots blancs à la gelée a
- Crème de potiron aux 5 parfums
- Omelette à la purée de tomate séchée
- Pavés de boeuf marinés au poivre long d'Afrique
- Pâtes bio au germe de blé avec sa sauce au citron et saumo
- Foie gras poêlé au vinaigre à la pulpe de fruit de la pas
- Crème de poivrons rouges au gingembre
- Magret de canard fumé roulé au chèvre, au poivre de Sichu
- Salade de pâtes au germe de blé aux tomates séchées
- More Recipe