Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France -
Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana...). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots...), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice...).
ORGANIC
Produit Biologique
Produit Biologique
Price:
12,80 €
Exclusive recipes
- Salade de St-Jacques au parfum de noisette et roquette au vi
- Gaspacho melon tomates au basilic
- Pâtes au germe de blé, sauce chèvre et jambon cru
- Salade et vinaigrette à la purée de pistache
- Harengs au citron vert et sel rose
- Mousse de patates douces au parmesan et huile d'olive aromat
- Rissoles de pruneaux et coulis de prune
- Pâtes au thon
- Filet mignon au vinaigre à la pulpe de framboise
- Galette des Rois, frangipane aux pistaches
- More Recipe
