Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France -
Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana...). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots...), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice...).
ORGANIC
Produit Biologique
Price:
12,80 €
Exclusive recipes
- Salade de langoustines et haricots verts au vinaigre balsami
- Légumes à la vinaigrette à la crème de tomates séchées
- Salade verte aux anchois
- Endives sauce à la moutarde aux chanterelles
- Espadon et sa sauce au gingembre
- Thon grillé à la coriandre et au cumin
- Escalopes de veau et sauce bio tomate et cèpes
- Curry froid de crevettes
- Mousse de chèvre au cumin et à l’huile d’olive
- Omelette aux rillettes de St Jacques
- More Recipe