Pear & Ginger Chutney - 65g
Pear & Ginger Chutney
Utilisation
From the word 'chatni' in Hindi comes the name of this condiment made of fruits, vegetables, spices, sugar and vinegar. Brought to Europe by the British in the 17th century, it is now part of their food tradition. To be enjoyed with cheese, meat, sandwiches, in marinades or added to a sauce.
Price:
4,80 €
Exclusive recipes
- Courgettes au chutney poires-gingembre
- Salade de fruits parfumée à la cardamome
- Noix de St Jacques au lait de coco et tartufata
- Rôti de porc au romarin et chutney à la figue
- Poulet aux épices
- Salade de pâtes aux crevettes et vinaigrette au chutney de
- Gigot d’agneau rôti au gingembre et romarin, chutney de m
- Agneau au citron et olives confites
- Langoustines royales Pondichéry
- Tartine de foie gras au chutney bio cerise balsamique et au
- More Recipe
