Espelette pepper powder - PDO - 40
Espelette pepper powder
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This powder is to be used as pepper, bringing a colourful note to salads, risottos, meat, starters, apetizers and even desserts. It gives a special flavour to sauces, soups and chocolate or berry coulis.
Price:
10,90 €
Exclusive recipes
- Légumes verts sautés à la purée de piment d’Espelette
- Poulet Tandoori d’été à la menthe fraîche
- Spaghetti aux champignons et à la noix de muscade
- Cocotte de moules à la purée de citron confit
- Rillettes de St Jacques au St Moret
- Rôti de porc à la pâte d’olives noires
- Pâtes bio au germe de blé aux poivrons et au basilic
- Pâtes aux moules et à la sauce tomates bio
- Truffes chocolat, marron et purée de pistache
- Poulet relevé aux légumes
- More Recipe