Espelette pepper puree - 90g
Espelette pepper puree
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This puree can be used as a confit or a mustard, bringing a colourful touch to cheese platters, grilled meat and fish, appetizers and desserts. It brings an unusual flavour to vinaigrettes and chocolate or red berry coulis.
Price:
8,80 €
Exclusive recipes
- Rumsteck à la sauce pistache
- Saumon aux cèpes et parfum de citron
- Oeufs cocotte aux poivrons grillés et purée de piment d’
- Pâtes bio au germe de blé aux poivrons et au basilic
- Purée de pommes de terre aux sardines
- Rillettes de St Jacques au St Moret
- Rosbiff froid et sa vinaigrette à la moutarde au piment dâ€
- Hachis Parmentier de thon à la sauce bio tomate et cèpes
- Noix de Saint-Jacques aux épices
- Salade de pois chiches à la vinaigrette à la pulpe de toma
- More Recipe
