Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France -
Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana...). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots...), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice...).
ORGANIC
Produit Biologique
Produit Biologique
Price:
12,80 €
Exclusive recipes
- Gambas grillées à l’huile d’olive-basilic
- Salade de mâche et foie de veau aux 3 huiles
- Sole aux pommes et aux endives
- Petites Brioches tressées à l’huile d’olive
- Poulet aux courgettes au lait de coco et curcuma
- Noix de St-Jacques à la vinaigrette à la pulpe de frambois
- Curry de saumon
- Pâtes aux œufs romarin à la crème de courgette
- Salade de ventrèche de thon aux haricots blanc et vinaigre
- Escalopes de veau et sauce bio tomate et cèpes
- More Recipe
