Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France -
Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana...). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots...), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice...).
ORGANIC
Produit Biologique
Produit Biologique
Price:
12,80 €
Exclusive recipes
- Vinaigrette allégée à l’huile de noix
- Riz au parfum de cèpes à la purée de poivrons rouges et t
- Poisson à la tahitienne au sel rouge d'Hawaï
- Gratin de poireaux aux truffes
- Mousse de patates douces au parmesan et huile d'olive aromat
- Tarte froide au saumon frais et aux 3 baies bio
- Filet de Grenadier « cuit et cru » et sucrines croquantes
- Crevettes à la sauce tomate bio au basilic
- Poulet à la Provençale
- Tagine de mouton aux artichauts
- More Recipe
