Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France -
Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana...). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots...), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice...).
ORGANIC
Produit Biologique
Produit Biologique
Price:
12,80 €
Exclusive recipes
- Salade de légumes croquants à la moutarde Riesling
- Filets de daurade à l’huile de noisette
- Porc caramélisé à la moutarde pain d'épices
- Tartines aux huitres fumées
- Salade de concombre et féta, vinaigrette à la pulpe de tom
- Carottes glacées
- Salade de tagliatelles aux artichauts grillés et vinaigrett
- Oeufs à la crème de tomates séchées et au fromage
- Tarte aux fraises au confit de fraises et balsamique
- Sauce aux herbes fraîches
- More Recipe
