Pear & Ginger Chutney - 65g
Pear & Ginger Chutney
Utilisation
From the word 'chatni' in Hindi comes the name of this condiment made of fruits, vegetables, spices, sugar and vinegar. Brought to Europe by the British in the 17th century, it is now part of their food tradition. To be enjoyed with cheese, meat, sandwiches, in marinades or added to a sauce.
Price:
4,80 €
Exclusive recipes
- Cake au chocolat et à la pistache
- Gigot d’agneau rôti au gingembre et romarin, chutney de m
- Poulet rôti et chutney de mangue
- Tartine de poulet au chutney de mangue
- Poulet aux épices
- Verrine de foie gras au chutney poire-gingembre
- Tartine de foie gras au chutney bio cerise balsamique et au
- Flétan aux pommes de terre écrasées au parfum d’agrumes
- Rôti de porc au romarin et chutney à la figue
- Crème de poivrons rouges au gingembre
- More Recipe
