Espelette pepper powder - PDO - 40
Espelette pepper powder
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This powder is to be used as pepper, bringing a colourful note to salads, risottos, meat, starters, apetizers and even desserts. It gives a special flavour to sauces, soups and chocolate or berry coulis.
Price:
10,90 €
Exclusive recipes
- Gaspacho au vinaigre balsamique figues
- Fondant d’oignon
- Salade verte et poulet à l’huile de pépins de courge
- Rougail aux cacahuètes
- Sablés au parmesan et piment d’Espelette
- Spaghetti aux champignons et à la noix de muscade
- Crème de thon à la crème de topinambours aux agrumes
- Verrine de mousse de concombre au noix et cumin
- Carottes râpées au poivre de Sichuan
- Gressins à l'huile d'olive au chèvre et jambon Serrano
- More Recipe
