Espelette pepper powder - PDO - 40
Espelette pepper powder
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This powder is to be used as pepper, bringing a colourful note to salads, risottos, meat, starters, apetizers and even desserts. It gives a special flavour to sauces, soups and chocolate or berry coulis.
Price:
10,90 €
Exclusive recipes
- Avocats et vinaigrette à la purée de piment d’Espelette
- Tartine de foie gras au chutney bio cerise balsamique et au
- Gambas au poivre de Sichuan et piment oiseau
- Soufflé au comté au piment d’Espelette
- Madeleines aux amandes
- Crème de thon à la crème de topinambours aux agrumes
- Poivrons farcis
- Oeufs durs frits à la tomate et ras el hanout
- Poulet Tandoori d’été à la menthe fraîche
- Sablés au parmesan et piment d’Espelette
- More Recipe