Espelette pepper puree - 90g
Espelette pepper puree
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This puree can be used as a confit or a mustard, bringing a colourful touch to cheese platters, grilled meat and fish, appetizers and desserts. It brings an unusual flavour to vinaigrettes and chocolate or red berry coulis.
Price:
8,80 €
Exclusive recipes
- Bricks à la ventrèche de thon à la caribéenne
- Allumettes feuilletées à la purée de tomates séchées
- Pâtes aux cèpes
- Poulet rôti à la purée de citron confit
- Salade de tagliatelles aux artichauts grillés et vinaigrett
- Salade de haricots frais aux harengs
- Purée de pommes de terre à la pistache et côtelettes d’
- Salade et vinaigrette à la purée de pistache
- Pâtes au noir de seiche aux calamars et tomates
- Poisson à la purée de patate douce au piment doux
- More Recipe