Espelette pepper puree - 90g
Espelette pepper puree
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This puree can be used as a confit or a mustard, bringing a colourful touch to cheese platters, grilled meat and fish, appetizers and desserts. It brings an unusual flavour to vinaigrettes and chocolate or red berry coulis.
Price:
8,80 €
Exclusive recipes
- Crème de thon à la crème de topinambours aux agrumes
- Chocolat chaud au piment d’Espelette et à la cannelle
- Riz au parfum de cèpes à la purée de poivrons rouges et t
- Oeufs cocotte aux poivrons grillés et purée de piment d’
- Pâtes à la sauce tomate bio au basilic et lait de coco
- Curry froid de crevettes
- Blancs de poulet grillés épicés à la crème
- Truite à la purée de citron confit
- Verrine de mousse de concombre au noix et cumin
- Rougail aux cacahuètes
- More Recipe