Pear & Ginger Chutney - 65g
Pear & Ginger Chutney
Utilisation
From the word 'chatni' in Hindi comes the name of this condiment made of fruits, vegetables, spices, sugar and vinegar. Brought to Europe by the British in the 17th century, it is now part of their food tradition. To be enjoyed with cheese, meat, sandwiches, in marinades or added to a sauce.
Price:
4,80 €
Exclusive recipes
- Gigot d’agneau rôti au gingembre et romarin, chutney de m
- Blancs de poulet grillés et chutney poire-gingembre
- Verrine de foie gras au chutney poire-gingembre
- Crevettes sautées citronnelle-gingembre et risotto curry
- Rôti de porc au romarin et chutney à la figue
- Tartinades de poulet, ananas et chutney de mangue
- Flétan aux pommes de terre écrasées au parfum d’agrumes
- Boeuf au poivre de Sichuan et au gingembre
- Carottes à la cardamome et gingembre
- Oeufs durs frits à la tomate et ras el hanout
- More Recipe
