Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France -
Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana...). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots...), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice...).
ORGANIC
Produit Biologique
Produit Biologique
Price:
12,80 €
Exclusive recipes
- Tarte froide au saumon frais et aux 3 baies bio
- Légumes à la vinaigrette à la crème de tomates séchées
- Tarte à la bolognaise et cèpes
- Crème de poivrons rouges au gingembre
- Oeufs à la crème de tomates séchées et au fromage
- Omelette aux rillettes de morue et sauce irrésistible bio A
- Pommes à l’huile d’olive, basilic et sel rose
- Tarte aux fraises au confit de fraises et balsamique
- Noix de St-Jacques à la vinaigrette à la pulpe de frambois
- Avocats et vinaigrette à la purée de piment d’Espelette
- More Recipe
