Espelette pepper powder - PDO - 40
Espelette pepper powder
Utilisations
This typical product from the Basquian Espelette region gives dishes a heating sensation along with a fruity note. This powder is to be used as pepper, bringing a colourful note to salads, risottos, meat, starters, apetizers and even desserts. It gives a special flavour to sauces, soups and chocolate or berry coulis.
Price:
10,90 €
Exclusive recipes
- Gressins à l'huile d'olive au chèvre et jambon Serrano
- Curry froid de crevettes
- Tomates farcies aux rillettes de St Jacques et fromage de ch
- Cocotte de moules à la purée de citron confit
- Petites Brioches tressées à l’huile d’olive
- Spaghetti aux champignons et à la noix de muscade
- Chocolat chaud au piment d’Espelette et à la cannelle
- Tagine de mouton aux artichauts
- Salade de carottes, pommes et raisins secs au parfum de cumi
- Oeufs durs frits à la tomate et ras el hanout
- More Recipe
