Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice).
Price:
7,40 €
Exclusive recipes
- Salade de roquette à la féta
- Pommes à l’huile d’olive, basilic et sel rose
- Filets de daurade aux olives noires
- Croustillants de foie gras au miel caroube parfumé aux épi
- Crevettes sautées citronnelle-gingembre et risotto curry
- Salade de pamplemousses roses aux olives confites
- Purée de pommes de terre aux sardines
- Sauté d’agneau à la coriandre et au citron
- Rosbiff froid et sa vinaigrette à la moutarde au piment dâ€
- Tartare de crabe et chantilly au wasabi
- More Recipe
