Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Extra virgin olive oil - Green Selection - Italy
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice).
Price:
7,40 €
Exclusive recipes
- Mousse de crevettes à l'estragon et ses crackers complets
- Salade et vinaigrette à la purée de pistache
- Salade de crevettes au vinaigre à la pulpe de mangue
- Cake à la pâte d’olives vertes et au parmesan
- Filets de daurade à l’huile de noisette
- Risotto à la truffe blanche
- Pennes aux légumes et pistou
- Salade de St-Jacques au parfum de noisette et roquette au vi
- Salade de chou blanc, raisins secs et carottes au vinaigre Ã
- Pâtes au thon
- More Recipe