Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France -
Organic Extra virgin olive oil - Green Selection - France
Utilisations
Green Selection: Cold-pressed oil extracted from green olives (harvested in the early season) and immediately pressed. It reveals light to medium level bitterness/pungent. Long-lasting and well distinguished vegetal aromas (artichoke, tomato, tomato plant, green banana...). To be enjoyed especially with raw vegetables (tomato, cauliflower, carrots...), green salads, fat fish, white meats, starchy food (potatoes, pasta, rice...).
ORGANIC
Produit Biologique

Price:
12,80 €
Exclusive recipes
- Spaghetti aux champignons et à la noix de muscade
- Spaghetti aux poireaux et aux crevettes
- Crêpes aux soles et aux herbes fraîches
- Salade de haricots blancs à la sauce irrésistible bio Citr
- Salade de concombre aux rillettes de morue
- Cavatelli et sa sauce crèmeuse aux champignons
- Filets de daurade à l’huile de noisette
- Omelette aux moules au ras el hanout
- Foie gras poêlé au vinaigre à la pulpe de fruit de la pas
- Papillottes de poisson à l’avocat et à la sauce Douce Ca
- More Recipe