Organic Asparagus risotto - 250g
Organic Asparagus risotto
Utilisations
Traditional preparation: brown the content of the packet in a tablespoonful of oil. Progressively add 650 ml to 750 ml of water while stirring. Bring to the boil and cook for about 15 to 17 min.Pressure cooking: pour the packet into half a liter of cold water. Bring up to high heat and cook for 8 min after the hissing noise starts.
Suggestions: for a classic preparation, add 1/3 of a cup of white wine before adding water. For a creamier risotto, melt in some butter or parmesan cheese before serving.
ORGANIC
Produit Biologique

Price:
5,90 €
Exclusive recipes
- Pâtes bio au germe de blé aux noix et à l’ail
- Tapas de polenta aux cèpes et magret de canard fumé
- Verrine de figues caramélisées bio façon tiramisu
- Sardines grillées
- Papillotes de saumon et sa sauce irrésistible bio Citron Mi
- Hachis Parmentier de thon à la sauce bio tomate et cèpes
- Risotto légumes aux champignons sauvages
- Salade d’asperges et sa vinaigrette sauce champignons et t
- Salade d'oranges et sa sauce irrésistible bio Douce Cayenne
- Mousse de crevettes à l'estragon et ses crackers complets
- More Recipe