Glaze with Balsamic vinegar of Modena
Glaze with Balsamic vinegar of Modena
Utilisations
The Balsamic vinegar is made from wine vinegar and concentrated cooked grape must. It matures in wooden barrels of specially chosen varieties. This prepared glaze allows you to enhance your dishes' taste and decoration. Use to beautify and enhance raw vegetables, meat, aged Parmesan cheese, fish and fruit salads.
Price:
7,80 €
Exclusive recipes
- Canard confit aux truffes
- Rôti de porc au poivre de Sichuan
- Chiffonade de courgettes à la tomate et côtes de porcs gri
- Noix de St-Jacques à la vinaigrette à la pulpe de frambois
- Quenelles de volaille et sauce bio tomate et cèpes
- Rôti de porc au romarin et chutney à la figue
- Crème brulée aux tomates séchées
- Salade d’asperges et sa vinaigrette sauce champignons et t
- Millefeuille au chocolat et oranges confites
- Salade de lentilles, tomates et ras el hanout
- More Recipe
