Truffle risotto - 250g
Truffle risotto
Utilisations
Traditional preparation: brown the content of the packet in a tablespoonful of oil. Progressively add 650 ml to 750 ml of water while stirring. Bring to the boil and cook for about 15 to 17 min.Pressure cooking: pour the packet into half a liter of cold water. Bring up to high heat and cook for 8 min after the hissing noise starts.
Suggestions: for a classic preparation, add 1/3 of a cup of white wine before adding water. For a creamier risotto, melt in some butter or parmesan cheese before serving.
Price:
15,90 €
Exclusive recipes
- Purée de pommes de terre à la truffe et parmesan
- Gratin de poireaux aux truffes
- Risotto tomate basilic et noix de St Jacques poêlées
- Oeufs à la coque et ses mouillettes au beurre à la truffe
- Purée de pommes de terre au beurre à la truffe et côtelet
- Méli-mélo de langoustines et artichauts
- Crevettes sautées citronnelle-gingembre et risotto curry
- Noix de St Jacques minute à l’huile d’olive truffe noir
- Salade de crevettes au goût de truffes et de pignons de pin
- Crème de pommes de terre et poireaux au beurre à la truffe
- More Recipe