Truffle Selection: Tartufata 50g, Salt with Truffle 50g, Butter with truffle 50g
Truffle selection 'Salt'
Utilisations
Tartufata: Based on a mushroom, truffle and black olive mixture, it can be combined with risotto, omelette, mashed potatoes, pasta or to accompany fried foie gras or duck confit.Salt with truffle: The finishing touch for duck magret, Périgord-style salad, mash, soup, soft-boiled egg, mushroom risotto, polenta...
Butter with truffle: To be enjoyed on a toast, with scrambled eggs, steamed vegetables, potato gratin, on poultry.
Price:
22,90 €
Exclusive recipes
- Cake à la ventrèche de thon et aux pistaches, sauce irrés
- Oeufs cocotte aux champignons et truffes
- Poisson à la tahitienne au sel rouge d'Hawaï
- Polenta au sarrazin aux légumes
- Sandwich aux sardines et salsa à la sauce irrésistible bio
- Pavés de boeuf marinés au poivre long d'Afrique
- Côte de boeuf grillée au sel au Merlot-Cabernet
- Escalopes de dinde à la moutarde et aux tomates séchées
- Mousse de foie de volailles à la moutarde de pain d'épices
- Muffins aux aubergines et pâte d’olives
- More Recipe